El cine del Picó

“Algo pasa en Hollywood”: Festival De Niro ***

 

Comentari cinèfil: Després de veure’l interpretar en els últims temps tantes comèdies de pacotilla és tot un plaer que Robert De Niro ens torni a oferir una actuació amb cara i ulls.

Tot és molt tou: La pel.lícula retrata algunes interioritats del món de Hollywood. Però falta mala bava. No pot ser que dos dels grans temes de la història siguin: 1.- S’afeitarà la barba Bruce Willis? 2.- Ha de morir el gos en la pel.licula que produeix Robert de Niro? Senyor Barry Levinson, per què no s’ha mullat una mica més?

Punts forts: La pel.lícula té dos punts forts: el festival De Niro i una fantàstica atmosfera intimista. "Algo pasa en Hollywood" sembla més europea que americana. I això, pràcticament sempre, és un gran elogi.

Argument en dues línies: 15 dies en la vida personal i professional d’un productor de cinema que ha de tractar amb directors, actors i l’exdona. 

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply