El cine del Picó

“Un lugar donde quedarse”: Frikilàndia º

 

Comentari cinèfil: No entenc com un director que ha realitzat magnífiques pel·lícules (l’oscaritzada "American beauty", "Camino a la perdición" o fins i tot "Revolutionay road"") estreni aquest nyap farcit d’acudits "made in Jim Carrey" i personatges extrets de la galeria dels horrors. Queda clar que m’he avorrit/indignat?

Frikilàndia: Tots els secundaris que desfilen per la pel.lícula són tan lamentables que en alguns moments semblen discapacitats psicològics. Sam Mendes els ridiculitza sense cap subtilesa o ironia. Visca frikilàndia! Sembla mentida que ell sigui el director d’"American beauty".

Obsessió pel matrimoni: Una altra cosa que no entenc. Per què aquesta colla de frikis (teòricament progressistes, fumats i excèntrics) sempre li acaben preguntant als protagonistes: "I com és que no esteu casats?". Patètic.

Una estranya parella: Feia anys que no veia una parella protagonista tan ensopida. I se suposa que estan bojament enamorats! Definitivament… visca Paco Moran i Joan Pera.

Argument en dues línies: Noi i noia a punt de ser pares fan un tomb pels Estats Units a la recerca d’una llar per començar la nova vida.

Puntuació: 0 estrelles de 5 (campi qui pugui)Leave a Reply