El cine del Picó

“Erase una vez…en Hollywood”: Un Tarantino més tranquil ****

Comentari cinèfil: Estem acostumats a un Tarantino frenètic i brutal (“Pulp fiction”, “Django desencadenado”, “Kill Bill”). Doncs bé, Tarantino ha decidit regalar-nos una pel·lícula tranquil·la i descriptiva. I jo m’ho he passat molt bé!

Un gran homenatge al cine de finals dels 60: Any 1969. Època de Bruce Lee, Steve McQueen, Polanski i l’spaguetti western. Tarantino, un nostàlgic malaltís, ens mostra mil imatges d’aquella època. “Erase una vez…” és una pel·li per guadir-la minut a minut. Qui esperi sang i fetge haurà d’esperar 150 minuts.

Magistral cara a cara entre Brad Pitt i Leonardo DiCaprio: Pitt interpreta a un passota que no s’immuta mai. I Leonardo interpreta a un actor sensible i patidor. El contrast és espectacular i còmic.

L’assassinat de Sharon Tate: La pel·li també ens explica un fet real: el terrible assassinat de Sharon Tate per part de la secta de Charles Manson. Però no farem “spoiler” i ho deixarem aquí.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply