El cine del Picó

“Els dies que vindran”: La història d’un embaràs ***

Comentari cinèfil: El director català Marques-Marcet filma amb la càmera a l’espatlla. És una pel·li sobre la parella? És un documental sobre l’embaràs? El resultat final és força atractiu. Visca!

Bones discussions de parella: La pel·li, que va guanyar el Festival de Màlaga, també és un Festival de discussions d’una parella que no s’acaba d’entendre. Són discussions realistes i creïbles. Bravo!

Podrien passar més coses: El problema és que passen poques coses. Només apareixen en pantalla els 2 protagonistes (parella a la vida real). Tots els altres temes (la família de la parella, els amics, la feina) són completament secundaris. Jo hauria introduït més ingredients a la història.

Per què David Verdaguer sempre està seriós? És un actor brillant, però aquí es passa els 95 minuts seriós i inexpressiu. Per què?

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5Leave a Reply