El cine del Picó

“The old man & the gun”: Sempre és un plaer veure Robert Redford ***

Comentari cinèfil: Robert Redford és un dels grans actors dels últims 50 anys. Ha protagonitzat autèniques meravelles com “Dos homes i un destí”, “Todos los hombres del presidente” o “Memòries d’Africa”. Si us agrada aquest senyor…no us perdeu la pel·li. Ell n’és el gran protagonista.

Un lladre de bancs molt tranquil: Redford interpreta un lladre de bancs tranquil i exquisit. Mai es posa nerviós i sempre despista a la policia. La pel·li és com el lladre: molt tranquil·la i exquisida.

Basada en fets reals: La pel·li s’inspira en un lladre que va estar moltes vegades a la presó i que sempre s’acabava escapant. Va ser lladre fins els 80 anys.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply