El cine del Picó

“Dumbo”: Un avorriment tan gran com les orelles de Dumbo *

Comentari cinèfil: Des d’aquí la meva admiració pel director d’obres mestres com “Sombras tenebrosas”, “Alicia en el país de las maravillas” o “Charlie y la fábrica de chocolate”. Malauradament, “Dumbo” és una de les pitjors pel·lícules de Tim Burton, per no dir la pitjor. Quin avorriment!

Un guió que fa vergonya: A “Dumbo” li falta de tot: guió, força, cops d’efecte, moments memorables. La pel·li és plana. No passa absolutament res. Fins i tot en alguns moments he sentit una mica de vergonya veient la ridiculesa dels personatges i la repetició d’escenes (quan Dumbo vola al circ).

L’univers de Tim Burton no salva la pel·li: “Dumbo” té decorats futuristes i bons efectes especials. És l’univers de Burton. Però ni això salva la pel·li..

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply