El cine del Picó

“Searching”: Un dels “thrillers” més imaginatius que he vist *****

Comentari cinèfil: Tota una pel·lícula feta des d’una pantalla d’ordinador (videoconferències, vídeos, recerques a Google, xats, Faceboook)? Doncs sí. “Searching” és una de les pel·lícules més creatives que he vist (segurament d’aquí 20 anys la veurem antiga). He disfrutat molt. Un “subidón”!

A la recerca d’una noia desapareguda: La història és senzilla. Una adolescent ha desaparegut. I el seu pare farà tot el possible per trobar-la. Aquest “thriller” inquietant té uns quants cops d’efecte brillants i sorprenents. I com ja hem dit l’espectador va seguint aquest cas a través del món virtual: fotos i vídeos de la noia a les xarxes, videoconferències amb la policia… Un prodigi d’imaginació.

Puntuació: 5 estrelles sobre 5 (De traca i mocador)

 Leave a Reply