El cine del Picó

“El reino”: La realitat és més dramàtica que la pel·lícula **

Comentari cinèfil: “El reino” formaria part del gènere “la corrupció a Espanya”.  La meva favorita és “La caja 507″ (2002), realitzada quan la corrupció encara no era el drama actual. El problema d'”El reino” és que la realitat supera la ficció.

El ritme és trepidant, però la història és massa previsible: La pel·li té un ritme frenètic (la magnífica banda sonora de música electrònica hi ajuda molt). No hi ha temps per avorrir-se. Però el que ens explica la pel·li, comparat amb la realitat actual, és poqueta cosa. Tot és molt previsible.

Argument en 2 línies: Un polític es acusat de corrupció. Tota la gent del partit anirà en contra seva. I ell farà tot el possible per “tirar de la manta”.

Puntuació: 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply