El cine del Picó

“Una vida a lo grande”: Podia haver estat una gran pel·lícula **

Comentari cinèfil 1: “Nebraska”, “Los descendientes”, “Entre copas”…  Alexander Payne és un director que sempre intenta dirigir històries originals (amb moltes gotes de frikisme). “Una vida a lo grande” podia haver estat la seva millor pel·li però…es queda a mitges. Llàstima!

Comentari cinèfil 2: Homes en miniatura. Un gran homenatge a “El increíble hombre menguante”, aquella joia del cinema fantàstic del 1957.

Comença molt bé, però:  La pel·li comença de manera genial. Els primers 30-40 minuts són extraordinaris. La ciència permet que els éssers humans es facin petits i puguin viure en ciutats meravelloses. Milers de persones decideixen reduir la mida del seu cos. Però Payne no sap com continuar aquesta apassionant idea i la pel·lícula acaba sent vulgar i  carrinclona. Una pena.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply