El cine del Picó

“Perfectos desconocidos”: Què sabem de les nostres parelles? *****

Comentari cinèfil 1: Els que segueixen aquest blog ja saben que sento debilitat pel gènere “dinars i sopars on surten els draps bruts”. La pel·li que ens ocupa és una de les millors que he vist del gènere.  Bravo!

Comentari cinèfil 2: Sóc fan de l’Alex de la Iglesia, encara que la majoria de les seves pel·lícules són excèntriques i exagerades. Aquesta és una de les millors de la seva carrera (per no dir la millor). Bravo, de nou.

Els mòbils sobre la taula del menjador: Què passaria si poguéssim llegir els whatsapps de les nostres parelles? Descobriríem molts secrets íntims? Aquesta és la brillant idea de “Perfectos desconocidos”. I el resultat final és una història plena de cops d’efecte i sorpreses.

Actors espectaculars: He quedat enamorat del repartiment. Els 7 actors estan fantàstics, especialment Eduard Fernández, Belen Rueda i Ernesto Alterio.

Puntuació: ***** 5 estrelles sobre 5 (De traca i mocador)Leave a Reply