El cine del Picó

“Hasta el último hombre”: Un heroi de guerra que no volia armes ****

Comentari cinèfil: L’actor Mel Gibson ja ens va demostrar a “Braveheart” (1995) que era un director brillant. “Hasta el último hombre” és com “Braveheart”: espectacular, emotiva, vibrant. Bravo pel Mel Gibson director.

L’heroi Desmond Doss. Aquest senyor va ser un heroi de la segona guerra mundial (batalla EEUU-Japó). Es va negar a portar armes (era objector de consciència), però com a metge va salvar moltes vides. És la història d’un personatge apassionant. I Mel Gibson ho explica amb una gran solvència.

Escenes impactants. Gibson és un crack rodant escenes d’acció. La recta final de la pel·li és espectacular (si és que podem utilitzar aquest adjectiu per descriure escenes de sang, violència i heroïcitat). Encara estic impactat.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply