El cine del Picó

“The Beatles: Eight days a week”: Espectacular sobredosi de Beatles ****

Comentari cinèfil: Ron Howard és el responsable de pel·lis molt populars: “Cocoon”, “Un horizonte muy lejano” (amb Cruise i Kidman), “Una mente maravillosa”, “Apolo XIII” o “El codi Da Vinci”. Ara ens ha sorprès amb un brillant documental sobre els Beatles. Oé oé.

4 anys titànics: El documental se centra en els esgotadors concerts que van fer els Beatles entre 1962 i 1966. L’any 66, el grup decideix abandonar els escenaris i dedicar-se a fer discos més alternatius.

Visca la Beatlemania: Els Beatles van ser un fenomen mundial. Allà on anaven provocaven una excitació indescriptible. El documental ens mostra material inèdit: arribades als aeroports, declaracions dels mateixos Beatles, reaccions de les fans, cançons en directe, rodes de premsa… Visca la Beatlemania!

Puntuació: 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

AQUEST DOCUMENTAL NOMÉS ES PODRÀ VEURE A BARCELONA FINS EL 22 DE SETEMBRE

 Leave a Reply