El cine del Picó

“Ahora sí, antes no”: Un bluff *

Comentari cinèfil: Les influències d’aquesta pel·li són evidents: “El dia de la marmota”, “Antes de amanecer”, “Antes del atardecer” i fins i tot el mestre Eric Rohmer. El problema és que aquesta producció coreana no aporta res de nou. Només imita, sense cap mena de gràcia.

Una història que es repeteix. La primera hora ens mostra la trobada casual al carrer entre un noi i una noia. Els diàlegs són intranscendents i soporífers. I quan ja portem 60 minuts, la història comença de nou: mateixos escenaris, però diàlegs diferents (tot i que igual d’intranscendents i soporífers). Perdoneu, però encara no he entès de què va la pel·li. Ja m’ho explicareu.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

ES INCREÏBLE QUE AQUESTA PEL·LI HAGI TRIOMFAT ALS FESTIVALS DE GIJON I LOCARNO (DIU MOLT POC A FAVOR D’AQUESTS FESTIVALS)Leave a Reply