El cine del Picó

“La habitación”: Directe al cor i a l’estómac *****

Comentari cinèfil: La pel·lícula comença com “La vida és bella”. Una mare intenta que el seu fill petit visqui de la millor manera possible un terrible segrest. Memorable també l’homenatge al “Comte de Montecrist”.

El nen es mereixia l’Oscar: El nen protagonista és un crack. Tot ho fa bé. I està en pantalla pràcticament les dues hores. Ara té 9 anys. A la pel·lícula representa que en té 5.  Recordeu aquest nom… Jacob Tremblay.

60 minuts apoteòsics: Els primers 60 minuts són un festival d’emocions que van al cor i a l’estómac. Del millor que he vist en anys. I la recta final, tot i que és menys espectacular, m’ha resultat absolutament necessària.

Argument en 2 línies: Un home fa anys que té segrestats en una habitació a una noia i el seu fill. Mare i fill intentaran escapar.

Puntuació: ***** 5 estrelles sobre 5 (De traca i mocador)

QUAN VA ACABAR LA PEL·LI NINGÚ S’AIXECAVA DE LES CADIRES DEL RENOIR FLORIDABLANCA

 Leave a Reply