El cine del Picó

“Anomalisa”: M’ha semblat una ximpleria *

Comentari cinèfil: És una pel·lícula d’animació per a adults, fenomen poc habitual. I després de veure la pel·li em pregunto: per què no l’han feta amb actors? Hauria estat infinitament millor. L’animació no té cap sentit, perquè tota l’acció passa en un hotel (una cambra, bar i passadissos).

Comentari cinèfil 2: Charlie Kaufman és el guionista de “Como ser John Malkovich” i “Adaptation: el lladre d’orquideas”, dues pel·lis que no em van agradar. Al final li acabaré agafant mania.

No passa res: La pel·li mai avança, queda encallada des del primer minut. Al personatge li van passant coses, i això no és un argument. És inquietant que un guionista del prestigi de Kaufman hagi fet aquest guió tan inconsistent.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

M’HA ENCANTAT QUE LA PROTAGONISTA CANTI “GIRLS JUST WAN…”,  DE CYNDI LAUPERLeave a Reply