El cine del Picó

“Barcelona, nit d’hivern”: Visca l’amor ***

Comentari cinèfil: L’èxit de “Barcelona, nit d’estiu” ha provocat aquesta brillant continuació. Ja vull la tercera part!

Històries sobre l’amor: La pel·lícula ens presenta diverses històries relacionades amb l’amor: amor entre lesbianes, amor 20 anys després, amor a primera vista, amor i sexe, amor en mal estat… La majoria de les històries són originals i emotives. Bona feina!

Mare meva, quins actors tenim!: La pel·li està protagonitzada per alguns cracks del teatre català: Montserrat Carulla, Clara Segura, Fermí Reixach, Abel Folk… apoteòsic! Sense oblidar la presència de tres joves amb un gran talent: Alex Munner, Vicky Luengo i Laura de la Isla.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

EL BILINGUISME DE LA PEL·LÍCULA FUNCIONA AMB MOLTA NATURALITAT (ALBERTO SAN JUAN, PER EXEMPLE)Leave a Reply