El cine del Picó

“Los odiosos ocho: 80 minuts insuportables, 80 minuts apassionants **

Comentari cinèfil 1: Ja sabem com és Tarantino: diàlegs vibrants, canvis de ritme, diversos punts de vista d’una escena, violència extrema, humor… Doncs bé, tot això només ho trobem en un 50% de la pel·li. Llàstima.

Comentari cinèfil 2: “Los odiosos”: “10 negritos”+”Django desencadenado”

És increïble que la pel·li estigui aturada 80 minuts: Durant els primers 70-80 minuts els personatges parlen i no callen. I tot en un mateix escenari (una diligència). No hi ha humor, no hi ha acidesa, no hi ha tensió. La història no avança. A partir del minut 80 (quan esclata la tensió a la casa) la pel·lícula és un meravellós festival tarantinià.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 ** (M’esperava més)

ELS CRÈDITS FINALS -AMB PUNTS SUSPENSIUS- SÓN HORRIBLES

 

 Leave a Reply