El cine del Picó

“Mistress America”: Això és la modernitat? *

Comentari cinèfil: Noah Baumbach, director de la modernitat, ha dit que la seva pel·lícula s’inspira en “Algo salvaje”, “Buscando a Susan desesperadamente” o “Jo, qué noche”. No hi ha color. Les tres pel·lis esmentades són molt millors que la seva. De fet, Baumbach ja em va decebre amb la seva penúltima comèdia “Mientras seamos jóvenes” (també li vaig posar 1 estrella).

La modernitat és això?: He llegit que “Mistress America” és el màxim exemple de la modernitat. De la nova comèdia americana. A mi m’ha semblat una comèdia molt avorrida. Tot és tan efímer i intranscendent.  La prova és que l’argument és molt simple: una noia vol obrir un restaurant. I no passa res més.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 * (M’he clapat)

M’HA FET IL·LUSIÓ QUE EL TEMA PRINCIPAL SIGUI UN HIT DELS 80: “SOUVENIR”, D’OMDLeave a Reply