El cine del Picó

“Mi gran noche”: El millor de tot és la noia gafe ***

Comentari cinèfil: Ja sabem que les últimes pel·lis d’Alex de la Iglesia han estat excessives i esgotadores (“La chispa de la vida”, “Las brujas”). “Mi gran noche”, tot i que també és excessiva, és més entretinguda i còmica que les anteriors. Però el fantàstic Alex de la Iglesia de “La comunidad”, “El día de la bestia” o fins i tot de “Muertos de risa” sembla que ja no tornarà.

Festival de personatges frikis: Un cop més, De la Iglesia ens presenta dotzenes de personatges frikis, començant pel protagonista que és el cantant Raphael. El millor personatge és el de la noia gafe. Totes les persones que s’apropen a ella acaben molt malament. Jo he rigut molt.

Ritme esgotador: La pel·lícula té un ritme trepidant. Tan trepidant que en molts moments resulta esgotador. Però ja sabem que aquest director és així.

Argument en 1 línia: Una tele grava en un plató el programa de cap d’any.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

HO SENTO, RAPHAEL EM CAU FATALLeave a Reply