El cine del Picó

“Samba”: Res a veure amb “Intocable” **

Comentari cinèfil: “Samba” s’ha venut com la pel·lícula germana d'”Intocable”. Són els mateixos directors i el mateix actor. Però “Intocable” tenia una màgia especial. Era imaginativa i provocativa. “Samba” és molt més ensopida.

Personatges amb menys ganxo: A “Intocable” la química entre els dos protagonistes (un milionari invàlid i el seu ajudant amb poca cultura) era brutal. A “Samba” també tenim dos personatges molt diferents (una noia depressiva i un africà sense papers). Però, per desgràcia per l’espectador, aquests dos personatges són una mica tòpics i la seva història d’amor resulta freda. La pel·lícula es deixa veure, però mai acaba d’enlairar-se.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

QUE DEIXIN DE COMPARAR-LA AMB  “INTOCABLE”, SISPLAULeave a Reply