El cine del Picó

“Maps to the stars”: Dos germans que fan por ****

Comentari cinèfil: Cronemberg és el rei del cinema inquietant: “La Mosca”, “Una historia de violencia”, “Spider”, “Inseparables”. Què faríem sense Cronenberg? “Maps to the stars” és una de les seves millor pel·lícules. És rara, inquietant, còmica, violenta i irònica. No podem demanar més.

La pel·li guanya quan es converteix en un “thriller”: Al principi la pel·lícula és una comèdia irònica sobre la fama i la popularitat. Però a poc a poc, “Maps to the stars” es transforma en un “thriller” inquietant, protagonizat per dos germans esquizofrènics. Aquesta és la part més antològica.

Actrius espectaculars: Julianne Moore (una mare depressiva) i  Mia Wasikowska (la filla que ha sortit del psiquiàtric) estan fantàstiques. He disfrutat molt amb elles.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

LA FAMÍLIA DE “MAPS TO THE STARS” PODRIA SER LA FAMÍLIA ADDAMSLeave a Reply