El cine del Picó

“Lucy”: Un “thriller” intel.ligent, oé oé ****

lucy

Comentari cinèfil: Fa un any, Luc Besson dirigia “Malavita”, un magnífic i divertit “thriller” amb Robert de Niro. “Lucy” no té humor, però també és un “thriller” original i trepidant. Felicitats Besson, estàs en ratxa.

Scartlett, super heroïna: Scarlett Johansson ens demostra que quan fa de super heroïna també és convincent. Ella soleta es carregarà a tota una banda de mafiosos coreans. Guapa i valenta. Millor, impossible.

Un tema original: “Lucy” no és només un “thriller” trepidant amb policies i mafiosos. La protagonista, per culpa d’una droga, podrà desenvolupar la seva capacitat mental fins arribar al 100% (els humans només la utilitzem un 10%). És un tema diferent i força innovador. I això s’agraeix.

Argument en 2 línies: Una noia és obligada a transportar droga en el seu estómac. Això, però, li donarà poders mentals mai vistos.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

Puntuació de la meva neboda Blanca (12 anys): ***** 5 estrelles sobre 5 (De traca i mocador)1 Comment so far

  1.   manel on Setembre 1st, 2014          Respon

    Estic d’acord amb tu nomès en el que dius de la Scarlett. Però la peli és una barreja d’idees de ciència ficció, temes ja tractats (a la sèrie star treck, molta similitud al “cortador de césped”, llegendes urbanes (no és veritat que només utilitzem un 10% del cervell -encara que alguns és veritat que no arriben) i masacre de xinos.
    Simplement entretinguda amb l’estelar Scarlett.

Leave a Reply