El cine del Picó

“Malefica”: Versió poc ensucrada de “La bella durment” ***

malefica

Comentari cinèfil: Els productes Disney sempre són tan ensucrats que acaben empatxant. Aquest versió de “La bella durment” és, sortosament, més fosca i menys ensucrada del que m’esperava. Al.leluia!  Angelina torna a fer un paper d’heroïna, com ja va passar a “Lara Croft”.

L’Angelina m’ha encantat: Angelina Jolie està fantàstica fent aquest personatge dolent (que no és tan dolent). És perversa al principi, i dolça al final. Per cert, la nena petita que fa de filla del Rei és la seva filla de veritat.

Argument en 2 línies: Versió de “La bella durment”. La filla del Rei cau en un somni profund. I només un petó d’amor autèntic la podrà despertar.

Puntuació meva: *** (No he perdut el temps)

Puntuació de la meva neboda Blanca, de 12 anys: 3 estrelles i mitja. La meva neboda compara “Malefica” amb “Alícia en el país de les meravelles” per la seva estètica. Ben vist, Blanca.Leave a Reply