El cine del Picó

“10.000 Km”: L’amor a través de l’ordinador ***

10000km

Comentari cinèfil: Fa unes setmanes destacàvem “Her”, l’original història d’un home enamorat d’una veu femenina (és un programa informàtic). Doncs bé, “10.000 km” torna a ser una pel.lícula que ens parla de l’amor a través de l’ordinador. Seria un magnífic doble programa.

La distància trenca l’amor?: Aquesta és la qüestió. Què passa quan dos enamorats se separen uns quants mesos? Ell viu a Barcelona. Ella, als EE.UU. La seva relació sempre és a través de l’ordinador (webcam, xarxes, e-mails…). Un argument trencador. Ideal per a un cine-fòrum.

Una pel.li del segle XXI: Tot i que en alguns moments, la pel.li es fa monòtona i no avança, “10.000 km” és una història representativa de l’amor en el segle XXI. És una proposta una mica radical. O agrada o no agrada.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply