El cine del Picó

“Nueva vida en Nueva York”: Divertida 3ª part d'”Una casa de locos” ****

nueva vida

Comentari cinèfil: Recordeu “Una casa de locos”? Era una comèdia original i divertida rodada a Barcelona amb uns estudiants europeus que compartien pis. La pel.lícula va tenir una segona part menys brillant: “Las muñecas rusas”. I ara ens arriba la tercera, amb els mateixos protagonistes i tan divertida i boja com la primera. Jo m’ho he passat molt bé.

Ara toca Nova York. Tots els protagonistes (que ja tenen fills) acaben vivint a la ciutat dels gratacels. Es una comèdia àgil amb alguns moments memorables. Aquesta tercera part és, possiblement, la més rodona de les 3.

Actors en estat de gràcia: Tant Romain Duris com Audrey Tatou i Cecille de France estan molt brillants. I aconsegueixen que totes les situacions còmiques (algunes molt esbojarrades) resultin creïbles.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply