El cine del Picó

“Tres bodas de más”: Pajares i Esteso del segle XXI *

bodas

Comentari cinèfil: La comèdia espanyola del segle XXI no té personalitat. No és Berlanga, ni Almodóvar, ni Trueba, ni comèdia madrilenya dels 80. La comèdia espanyola actual és una barreja del cinema barruer i grotesc que es fa als Estats Units i del cinema hortera i caspós de la parella Pajares-Esteso. Com diria el desaparegut Germán Coppini: “Malos tiempos para la lírica”.

La primera boda és de jutjat de guàrdia: La pel.li està formada per tres bodes. La primera és la més llarga i la més impresentable. Feia temps que no sentia tanta vergonya. Una burla a l’espectador. La segona boda és una mica millor. I la tercera és la més divertida. Llàstima que només duri 1 minut.

Massa protagonisme per a Inma Cuesta: Tota la pel.li gira al voltant d’aquesta jove actriu. Massa pressió, massa responsabilitat per a una actriu a la que encara li falta rodatge.

Argument en 2 línies: Una noia assisteix a tres bodes de tres ex-nòvios seus.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply