El cine del Picó

“Zipi y zape”: Pèssima elecció dels actors *

zipi i zape

Comentari cinèfil: De la mateixa manera que la pel.lícula sobre “Mortadelo y Filemón” em va semblar imaginativa i còmica, la versió cinematogràfica de Zipi i Zape és soporífera. I molt allunyada de l’esperit del còmic.

Quions actors més dolents!: Un dels principals problemes de la pel.li és l’elecció dels dos actors principals. Aquests nois són completament inexpressius. I a més a més amb cara de “niños pijos”.  Desastre total.

Pel.lícula sense personalitat: “Zipi i Zape” intenta ser una barreja de “Verano azul” (amb la típica colla d’amics) i “Harry Potter” (presència d’endevinalles i màgia) . És una pel.lícula sense personalitat. I els dos nois no tenen cap carisme.

Argument en dues línies: Zipi i Zape ingressen en una residència de reeducació. Allà formaran “El club de la canica” amb dos nois i una noia.

Puntuació de la meva neboda Blanca (11 anys): *** (No he perdut el temps)

La meva puntuació: * (M’he clapat)Leave a Reply