El cine del Picó

“Gravity”: I Sandra Bullock diu… “odio l’espai” ****

gravity

Comentari cinèfil: “Gravity” és possiblemente una de les pel.lícules de l’espai més minimalistes. Ni és espectacular ni surten monstres. És una història mínima i intimista. Però són 90 minuts d’intriga que t’atrapen des del primer segon.

Un 3-D que no molesta: Sóc anti 3-D. Ho trobo una ximpleria. Deu ser per la incomoditat que em suposa veure una pel.lícula amb dues ulleres. Però el 3-D de “Gravity” és divertit i original. No molesta.

Sandra Bullock, una heroïna depressiva: Sandra Bullock és l’autèntica protagonista de la història (el paper de George Clooney és molt secundari). L’actriu interpreta una austronauta depressiva. I ho fa de conya. He rigut molt quan en un moment diu emprenyada: “odio l’espai”.

Anècdota lamentable: He vist la pel.li al Club Aribau. Jo portava les ulleres 3-D del meu germà, que havia vist “Gravity” als Icària. Doncs bé, les ulleres dels Icària nos serveixen per l’Aribau. A pagar 1 euro més. La taquillera m’ha dit que cada empresa té les seves ulleres. Lamentable. Un catxondeo.

Argument en 2 línies: Dos astronautes (George Clooney& Sandra Bullock) pateixen un accident quan estaven reparant un satèl.lit.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply