El cine del Picó

“Un invierno en la playa”: La versió amable d'”American beauty” ***

Poster-Invierno-en-la-playa

Comentari cinèfil: Recordeu “American beauty”? La pel.lícula de Sam Mendes es carregava el mite de la família feliç americana. Tots els personatges eren hipòcrites. La pel.li començava bé i acabava com el rosari de l’aurora. Doncs bé, “Un invierno en la playa” és l’altra cara de la moneda. Ens explica la història d’una familia americana que no és feliç (pares separats, filla que no es parla amb la mare, germans gelosos), però gràcies a l’amor tots els personatges es reconcilien. Oooooh.

3 personatges, 3 històries: La pel.lícula ens mostra el tarannà de tres personatges: el pare (Greg Kinnear) que està convençut que la seva dona (Jennifer Connelly) tornarà algun dia a casa, la filla gran que no creu en l’amor i el fill petit que és tímid i romàntic. Tres històries entranyables amb final feliç.

Indie 100%: Tot i estar protagonitzada per dues estrelles de Wollywood, la pel.li és 100% indie. “Un invierno en la playa” podia haver estat un “tostón”, però finalment resulta un producte simpàtic que et deixa bon gust de boca.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply