El cine del Picó

“Un amigo para Frank”: Sembla una pel.li de Disney Channel **

frank

Comentari cinèfil: La pel.li sembla una barreja d'”Eva” (amb el fantàstic Lluís Homar fent de robot-majordom)” i “Up” (avi i nen en aquell globus).  El resultat final, però, és força decebedor. Ooooh.

Tot és tan previsible: Si us dic que “Un amigo para Frank” ens explica la relació entre un robot-majordom i un avi antipàtic que té problemes amb la memòria ja està tot dit. No hi ha res més. Tot és previsible!

El millor és el repartiment: Fa goig veure en aquesta pel.lícula tres cracks de Hollywood: Susan Sarandon, Liv Tyler i el veterà i entranyable Frank Langella fent d’avi. Ni el carisma d’aquest trio salva la pel.li.

Un producte infantil-juvenil: La pel.li és tan innocent, tan inofensiva, que si algun dia la passen per la tele els vostres nens s’ho passaran bé.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply