El cine del Picó

“Stoker”: Ja tenia ganes d’una bona pel.li de psicòpates ****

stoker

Comentari cinèfil: La pel.lícula té algunes memorables referències: “La sombra de una duda”, “Lolita” i “Cria cuervos”. El director coreà Park Chan Wook ens ha cuinat un deliciós plat combinat amb “thriller”, terror i tensió sexual. Ni els germans Roca ho farien millor.

Dos personatges fantàstics: Els dos personatges principals (l’oncle Charlie i la noia que interpreta Mia Wasikowska) ens atrapen des del primer minut per la seva inquietant manera d’actuar. Com són realment? L’espectador sospita que amaguen alguna sorpresa, i de les grosses!

Estèticament preciosa: La pel.lícula ha estat rodada amb  una gran exquisidesa i originalitat. Estèticament és preciosa i hipnòtica. Un plaer per als sentits.

Ostres!: L’actor que fa d’oncle Charlie és com l’Artur Mas de “Polònia”. Són clavats.

Argument en dues línies: Una mare i la seva filla estan de dol per la mort del pare. De sobte, apareix un oncle de la familia que ningú coneix.

Puntuacio: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply