El cine del Picó

“El impostor”: Brillant barreja de documental i ficció ****

el-impostor-001

Comentari cinefil: Ja fa anys que el documental s’ha convertrit en un apassionant gènere que de vegades és més divertit i interessant que el cinema de ficció. Quan encara estàvem assaborint el documental sobre el cantant Rodríguez ens arriba aquesta perla. “El impostor”  és un documental innovador, perquè en molts moments sembla més una pel.lícula basada en fets reals que un documental pur i dur.

L’home que tenia mil identitats: Cada any milers de nois i noies desapareixen misteriosament. “El impostor” ens explica la curiosa història d’un home que sempre es feia passar per un d’aquests nois desapareguts amb la intenció de tenir una família. Però sempre l’acabaven enxampant.

Un ritme frenètic: És un documental amb un ritme frenètic gràcies al muntatge, a la banda sonora i a les nombroses escenes de ficció (rodades especialment per al documental). Fantàstic!

Argument en 2 línies: Una família americana busca el seu fill que va desaparèixer fa 3 anys. La policia informa que el nen ha aparegut a Espanya.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply