El cine del Picó

“Iron man 3”: Poca acció i cap argument *

Iron-Man-3

Comentari cinèfil: No havia vist les dues primeres pel.lícules.  “Això és imperdonable. Un crític de cinema ha de veure “Iron man”. No et perdis la tercera part”, m’insistia un amic. Doncs bé, li he fet cas. I m’he avorrit com una ostra. Em quedo amb Superman, Batman i Spiderman. No hi ha color.

De què va? El que més m’altera d'”Iron man 3″ és que encara no sé de què va. Cada escena va a la seva bola. No hi ha pràcticament cap relació entre elles. Veiem Iron man amb la novia, amb una ex amant, amb un nen, amb un dolent, amb la premsa… I tot és palla!!!

Un dolent que fa riure: Pobre Ben Kingsley.  M’ha fet molta pena veure un actor de la seva categoria fent un paper tan trist. Fa de dolent. Possiblement un dels pitjors personatges que s’ha inventat Hollywood.

L’acció arriba al final: Els que busquin escenes d’acció hauran d’esperar al final. Els que busquin una bona història millor que vagin a veure una altra pel.li.

Argument en 2 línies: No té argumennt

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply