El cine del Picó

“Efectos secundarios”: Podia haver estat una gran pel.li sobre els antidepressius, però… **

Efectos_secundarios

Comentari cinèfil: Soderbergh era un director que feia granss pel.lícules (“Sexo mentiras y cintas de video”, “Traffic”, “Ocean’s”). I dic “era”, perquè en els últims anys ha començat a fer figa. “Magic Mike” i “Contagio” em van semblar molt fluixetes. Amb “Efectos secundarios”, Soderbergh continua aquesta ratxa de pel.lícules mediocres. Espavila, nano.

Per què no ha fet una pel.li de denúncia sobre els antidepressius?: Per desgràcia, “Efectos secundarios” acaba sent un “thriller” que barreja ingredients tan diferents (i tan poc barrejables) com psiquiatria, lesbianisme i assassinat. És una llàstima que Soderbergh no hagi aprofondit en el tema dels efectes secundaris dels antidepressius, el poder de la indústria farmacèutica i el paper dels metges. Ja fa unes hores que he sortit del cinema, i encara no sé de què tracta la pel.lícula?

Argument en dues línies: Una dona depressiva segueix la medicació del seu psiquiatra fins que es produeix un greu contratemps.

Puntuació: ** 2 estrelles dobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply