El cine del Picó

“Ruby Sparks”: La pel.li més bleda de la temporada *

Comentari cinèfil: Com ja hem comentat en aquest bloc, des de fa uns anys (pocs) el cinema independent aposta per la comèdia romàntica protagonitzada per noi i noia d’uns 30 anys que estan una mica perduts. “Ruby Sparks” és la més avorrida i inofensiva de les que he vist en aquests últims temps.

Una idea que no dóna per 100  minuts: La pel.li parteix d’una idea molt coneguda però que sempre resulta divertida: la relació d’un escriptor amb un dels seus personatges. En aquest cas, al noi escriptor se li apareix una noia que és clavada a la de la novel.la que està escrivint. La noia fa tot el que el noi escriu. Però aquesta idea s’ha de treballar, desenvolupar, ampliar…  No es pot viure d’una sola idea 100 minuts.

Els protes, molt bledes: No sé qui ha fet el casting, però els dos protes són molt bledes. El noi (que representa que és un escriptor consagrat) actua com si tingués 10 anys. I la noia sembla que acabi de sortir del col.legi de monges.

Lamentable aparició d’Antonio Banderas i Annette Bening: De cop i volta apareix a la pantalla la parella Bening-Banderas (són els pares del noi). És una escena que dura 10 minuts i és absolutament rídicula. Ell és fuster i ella, hippi. Viuen al mig del bosc, en una cabana. Pobre Banderas, com s’ha de veure per fer uns calerons!

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)2 Comments so far

  1.   SraSentelles on Novembre 4th, 2012          Respon

    Jo també dic el mateix que és el mateix que dius tu, conclusió diem el mateux tu i jo.

    •   aps on Novembre 6th, 2012          Respon

      jajajaja. Doncs estem d’acord

Leave a Reply