El cine del Picó

“Magic Mike”: Cossos Danone i res més *

Comentari cinèfil: Ara fa un any Steve Soderbergh estrenava “Contagio” i jo escrivia en aquest bloc: “em sembla increïble que Soderbergh, autor de títols tan solvents com “Sexo, mentiras y cintas de vídeo”,  “Traffic”, “Che” o “Ocean’s”, hagi estat capaç de fer aquest producte tan mediocre”. Doncs Soderbergh no aixeca el cap. “Magic Mike” és com “Contagio”: un avorriment.

Absolutament intrascendent: El tema de la pel.li dóna molt de sí: un noi de 19 anys es fa stripper per guanyar diners i actua en un club de nit. És una història real inspirada en la vida de l’actor Channing Tatum (que a la pel.li fa de Magic Mike). Jo m’esperava una reflexió sobre el somni americà, sobre la fama efímera, sobre el sexe fàcil, sobre moltes coses, però “Magic Mike” no aprofondeix en res. És una pel.li absolutament intrascendent. Quina decepció.

Té algun atractiu la pel.li?: Només un. Veure una dotzena d’ homes amb un cos Danone. Dones i gais s’ho passaran bé.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

 Leave a Reply