El cine del Picó

“Tres veces 20 años”: William Hurt i Isabella Rossellini no tenen cap química *

Comentari cinèfil: Hem vist moltes històries romàntiques sobre la tercera edat. Algunes de les meves favorites són: “Cuando menos te lo esperas”, “Elsa y Fred”, “El hijo de la novia” i “Els ponts de Madison”. “Tres veces 20 años” és una de les més ensopides que recordo.

No hi ha química entre Hurt i Rossellini: En aquesta mena de comèdies és fonamental que la parella protagonista tingui una gran química. A “Cuando menos te lo esperas”, Nicholson y Keaton estaven sensacionals. A “Elsa y Fred”, Manuel Alexandre i China Zorrilla eren la bomba. A “Tres veces 20 años”, William Hurt només posa cara de pomes agres i la gran Isabella Rossellini sembla una bleda. Oooooh.

Una pel.lícula que no avança: Sempre esperes que passi alguna cosa… i no passa res. Es una pel.li monòtona, sense ritem. Per cert… per què és tan horrorosa la banda sonora? Qui és el responsable d’aquest atemptat?

Argument en 1 línia: Una parella d’uns 60 anys entra en crisi

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply