El cine del Picó

“Martha Marcy May Marlene”: Cal fer una pel.li per explicar que formar part d’una secta assassina pot deixar seqüeles? º

Comentari cinèfil: La pel.lícula pertany al gènere “pel.lícula tramposa”. No tinc res més a dir.

Comença bé: Els primers 50 minuts tenen la  seva gràcia. Una noia ha abandonat una estranya comuna i ara viu amb la seva germana. De fet no sabem el que és pitjor: si viure en la comuna o amb una família carca i convencional que només pensa en el treball i en tenir una casa enorme.

Un gir trampós: A partir del minut 50 comencem a veure que la comuna és en realitat una secta que es dedica a matar gent innocent a sang freda. L’espectador, manipulat completament pels criteris del director, ja dictamina qui són els bons i els dolents.

Estic indignat: Si el director ens volia explicar que pertànyer a una secta assassina pot deixar seqüeles… doncs fantàstic. Però no cal fer una pel.li. Millor que faci un documental i entrevisti psiquiatres i psicòlegs. Estic indignat.

Puntuació: 0 estrelles (Campi qui pugui)Leave a Reply