El cine del Picó

“Los amos de Brooklyn”: Com “Dia d’entrenament”, però pitjor **

Comentari cinèfil: L’any 2001, el director Antoine Fugua va dirigir un “thriller” sensacional: “Dia de entrenament” (“Training day”). Era la història d’un poli jovenet i honest (Ethan Hawke) i un poli veterà i pervers (Denzel Washington en el seu primer paper de dolent). “Los amos de Brooklyn” és exactament el mateix, però pitjor. Oooooh.

La factura és fantàstica, però les històries són tòpiques: La pel.lícula està plena d’escenes impactants (atracaments, batudes, persecucions…). La llàstima és que tota la pel.li és un “déjà vu”. Totes les escenes semblen un “remake”.

Pobre Richard Gere: L’amic Richard fa el paper d’un poli a punt de jubilar-se que comparteix cotxe policial amb un poli de 20 anys. És un personatge trist, solitari que només aconsegueix el carinyo de les prostitutes. Més imaginació sisplau!

Argument en dues línies: La història de tres personatges (un policia veterà, un policia desesperat pels diners i un infiltrat) que treballen al barri de Brooklyn.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply