El cine del Picó

“El último vuelo del flamenco”: Una proposta suïcida º

Comentari cinèfil: Tenint en compte que és la primera pel.lícula de Joao Ribeiro, que és una de les primeres pel.lícules que veig de Moçambic i que m’he avorrit com una ostra… ara mateix no se m’acut cap comentari cinèfil amb cara i ulls.

La pel.lícula més desconcertant del segle XXI: De què va la pel.li? Quina és la història principal? Són preguntes sense resposta. “El último vuelo del flamenco” és una barreja de cinema bèl.lic, polític, sexual, folclòric, de ciència ficció…  I en cap moment sabem si és un drama o una comèdia. La proposta és tan suïcida que només els espectadors més agosarats aguantaran fins al final. Jo he marxat al minut 60. Avorrit i esgotat.

Argument en dues línies: Un militar italià investiga unes explosions a Moçambic. Pel seu camí hi apareixen estranys personatges.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)Leave a Reply