El cine del Picó

“Sin identidad”: Magnífic “thriller”… d’un director català ***

Comentari cinèfil: Jaume Collet-Serra em va sorprende de manera molt positiva amb “La huérfana”, aquella història d’una “nena” assassina. Amb “Sin identidad” ens torna a demostar que és un magnífic director de “thrillers” psicològics. Llàstima que en la seva carrera tingui una taca important: “Gooool 2”. Era una pel.lícula de futbol dedicada al Real Madrid. Jaume, et vas equivocar d’equip! Imperdonable.

Cada vegada m’agrada més Liam Neeson: És un crack. Tot ho fa bé. Fa dos anys em vaig entusiasmar amb “Venganza”, un “thriller” trepidant on feia d’espia i havia de recuperar la seva filla segrestada. A “Sin identidad” no té filla, però també haurà de recuperar una cosa: la memòria. Liam, ets collonut!

Molt distreta, però millor no rascar gaire: Voleu passar dues hores ben distretes? Aquesta és la vostra pel.li. Ara bé, el guió té unes quantes incoherències. Quan sortiu del cine millor parlar d’una altra cosa.

Argument en dues línies: Un metge pateix un accident a Berlín i es queda sense memòria. Amb angoixa descobrirà que la seva dona no el reconeix i que uns assassins el persegueixen.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply