El cine del Picó

“Una dulce mentira”: Audrey Tautou, de mal en pitjor *

Comentari cinèfil: "Una dulce mentira" barreja dues idees d’anteriors pel.lícules d’Audrey Tautou. Tota l’acció passa en una perruqueria. Com a "Venus, salón de belleza". I la protagonista es dedica a manipular cartes. Com a "Amélie". Tongo, tongo.

Una de les pitjors comèdies franceses que recordo: La comèdia francesa es caracteritza per la seva acidesa. Aquesta no. És tan inofensiva i ximpleta que en alguns moments frega la ridiculesa. La recomano per a nens de P3.

Espavila Audrey: La protagonista d’Amélie va de mal en pitjor (només cal recordar "El codi da Vinci" i "Coco"). Aquesta actriu sempre fa la mateixa cara: ulls molt oberts i cara de sorpresa. Que faci de psicòpata, de gànster o de bruixa, però que canviï l’expressió de la seva cara d’una vegada. Sisplau.

Argument en dues línies: Una perruquera rep una carta d’amor escrita de manera anònima pel paleta de la perruqueria. Ella la retoca i la reenvia a la seva mare, que se sent molt sola.

Puntuació: * Una estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply