El cine del Picó

“La vida en tiempos de guerra”: Personatges sensacionals ****

Comentari cinèfil: "Happinnes" és una pel.lícula de culte per a tots els cinèfils. Una dècada després, Todd Solondz ataca de nou amb la mateixa ironia i mala bava. Benvingut!

Personatges fantàstics: La pel.lícula està protagonitzada per tres germanes i el seu entorn familiar. Una dotzena de personatges per llogar-hi cadires. Tenim de tot: des d’un pedòfil a una esquizofrènica. Solondz torna a demostrar que no totes les famílies americanes són un conte de fades.

Atenció a la fotografia: El color de la peli fa patxoca. El responsable és el gran Ed Lachman, que va guanyar aquell Oscar tan merescut per "Lejos del cielo".

Podeu riure: Tot i que la història parla de la culpa, el perdó i l’engany, algunes escenes són molt còmiques. La gent, però, no s’atreveix a riure (si més no en la meva sessió). Ànim! Podeu riure obertament! No fareu el ridícul!

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (molt bona).Leave a Reply