El cine del Picó

“Two lovers”: Els cavallers les prefereixen rosses, però es casen amb les morenes ****

Comentari cinèfil: Tres cosetes. 1.- Molta atenció a James Gray, un director tan interessant com desconegut. 2.- Visca les pel.lícules (com aquesta) que conviden a una gran tertúlia. Últimament escassegen. I 3.- Quan actors comercials com Joaquin Phoenix i sobretot l’ensopida Gwyneth Paltrow aposten per pel.lícules poc comercials… milloren molt!

Rossa o morena, aventura o pragmatisme?: "Los caballeros las prefieren rubias" era, més que un títol, una declaració d’intencions dels desitjos masculins. Però que ningú no oblidi que dos anys després s’estrenaria "Los caballeros se casan con las morenas". Això és el que li passa al protagonista de "Two lovers". Joaquin Phoenix ha de decidir entra una morena tranquil.la i pragmàtica (Vinessa Shaw) o una rossa aventurera i imprevisible (Gwyneth Paltrow). Apassionant elecció.

Isabella Rossellini: La mare del noi està interpretada per la inoblidable Isabella Rossellini. Ooooooh. Llàstima que tingui un paper tan petit.

Argument en dues línies: Dues dones es creuen en la vida d’un home que ha estat a punt de suicidar-se.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply