El cine del Picó

“Celda 211”: Màxima tensió ****

Comentari cinèfil: A mi sempre m’han agradat les pel·lícules de presons (un autèntic subgènere cinematogràfic). La meva preferida continua sent "El expreso de medianoche". Aaaaah, quina mala estona vaig passar veient les desventures d’aquell pobre xicot en aquella maleïda presó turca. Em vaig emocionar molt quan, finalment, s’escapa. Quin alliberament!

Val la pena gastar-se 7 euros? I tant. "Celda 211" és un drama d’una gran intensitat. Et deixa escarxofat a la butaca des del primer minut.

El millor: L’actuació dels dos protagonistes. Luis Tosar és "Malamadre", el líder dels presos que s’amotinen. Alberto Ammann és el funcionari que per salvar la pell es fa passar per reclús.

Conclusió: Els bons (funcionaris, policies, polítics) no són tan bons. I els dolents (reclusos) no són tan dolents.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

 Leave a Reply