El cine del Picó

Poca conya *****

 

Quatre coses

1.- En aquest bloc comentaré les principals estrenes cinematogràfiques. I les puntuaré. Poca conya.

*****de traca i mocador  ****molt bona  ***no he perdut el temps  **esperava més  *m’he clapat  ºcampi qui pugui 

2.- Aquest és el bloc d’un malalt del cinema. Formo part del sector de crítics flexibles i sense prejudicis. No totes les pel·lícules de Bergman són obres mestres ni totes les comèdies de Julia Roberts són patètiques. Les meves referències són Stanley Kubrick, els germans Marx, les aventures de Stewart Granger, tota la filmografia de Woody Allen, l’acidesa de Billy Wilder, el cinema francès, el cinema de terror, Berlanga i Almodóvar.

3.- He escrit i parlat de cinema a El Periódico de Catalunya, Cadena 13, Ràdio 4, RAC 1, RAC 105 i COM Ràdio. El meu últim programa de ràdio ha estat “La cultura en banyador” (a COM Ràdio). Vaig presentar 50 espais de “La pel·lícula del Canal 33”. He publicat dues novel.les, “Blai Grana” (La Magrana) i “Sí, sí, sí. Hem guanyat a París” (Rosa dels Vents), cent per cent cinèfiles. I l’assaig “Tot el que necessites és amor” (Cossetània) on hi apareix la meva llista de les pel.lícules més romàntiques de la història.

4.- Per cert, el meu nom és Picó, Alfred Picó.2 Comments so far

 1.   Marina on Novembre 30th, 2009          Respon

  Neeen!!! FELICITATS! m’encanta el teu blog, el seguiré segur!! hi ha alguna mena de subscripicó? mira que bé ha quedat!! jajaja. M’encantaria rebre un avis cada vegada que poses alguna cosa nova!. Per cert em va encantar Celda 211!!! buf!

  Et faré cas, i aniré a veure totes les pel·lícules que recomanes!.

  Molt bona idea!

  Mil gràcies! sóc la teva FAN nº1, l’Angeleta…

  Petons

 2.   Oriol Company Martínez on Novembre 18th, 2011          Respon

  Estimat Alfred, som un grup d’adolescents de 15 anys de l’escola IPSI de Barcelona, i estem fent un projecte de recerca que tracta de la Berlinale, el festival cinematogràfic de Berlin. Dins d’aquest treball ens agradaria poder contactar amb vostè per fer-li una entrevista sobre cinema. Si fos tan amable de contestar-nos a la nostra adreça electrònica, n’estariem molt agraïts.
  Moltes gràcies,
  Atentament, curiosos amants del cinema.
  Escola IPSI

Leave a Reply