El cine del Picó

“Rocketman”: De Freddie Mercury a Elton John ***

Comentari cinèfil: Encara estic aplaudint “Bohemian Rhapsody” i ja ha arribat una nova biografia musical a les pantalles. Les 2 històries tenen punts en comú: cantants que triomfen als 70 i 80, que són gais i amb vides complicades. A mi em va agradar més “Bohemian Rhapsody”. Era més rodona.

70 minuts genials: La primera hora és frenètica i entretinguda. Veiem l’Elton John de petit, adolescent i adult. I escoltem els seus gran “hits”. Bravo! Malauradament, la pel·li cau en picat en la seva recta final. Llàstima.

La “típica” vida d’una estrella del rock: La vida d’Elton ho té tot: infantesa traumàtica, maltractament, droga, alcohol, sexe desenfrenat, intent de suicidi i molts diners. L’espectador no es podrà queixar.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5Leave a Reply