El cine del Picó

“Bajo el mismo techo”: “La guerra de los Rose” en cutre *

Comentari cinèfil: Si heu vist “La guerra de los Rose”, ja heu vist aquesta pel·li. Matrimoni que passa de l’amor a l’odi. De les paraules boniques a la guerra desenfrenada. Una de les pel·lis més avorrides del cine espanyol.

4 guionistes: He flipat. La pel·lícula té 4 guionistes. I entre 4 guionistes no han estat capaços de crear ni un sol gag que faci riure. He vist la pel·li als Arenes. A la sala, el silenci ha estat sepulcral. Ningú ha rigut. Potser no és una comèdia i és un drama. En aquest cas, que em tornin els diners.

Ells ho fan bé, però…: La parella protagonista està magnífica (un Jordi Sànchez infinitament més tranquil i més actor que a “La que se avecina” i una brillant Silvia Abril). Però el guió és tan previsible i soporífer que ni el bon treball d’ells dos aixeca la història. Per cert, que passa amb l’amiga de la noia? (l’Alterio). Desapareix a meitat de la pel·li i ja no surt més.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply