El cine del Picó

“Colette”: L’escriptora que feia de negre per al seu marit ****

Comentari cinèfil: Una nova biografia arriba a les pantalles. En aquest cas, la vida d’una escriptora que feia de negre per al seu marit a finals del segle XIX. La gràcia de la pel·li és que està feta sense pretencions ni manipulacions. Cine senzill que arriba al cor i al cap. He sortit content.

Colette, possiblement l’escriptora francesa més famosa: Aquesta dona es va passar mitja vida escrivint els llibres que signava el seu marit (d’això en diem ser un negre). Al final… es va independitzar i va publicar una pila de llibres amb el seu nom. Que macos que són els finals feliços.

Que gran és la Keira: És una actriu que m’encanta. Fràgil, expressiva, divertida. Visca la Keira Knightley!

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply