El cine del Picó

“Bohemian Rhapsody”: Els moments més memorables de Queen ****

Comentari cinèfil: Una de les funcions del cinema és explicar històries. I explicar-les amb intensitat i emoció. En aquest sentit, la pel·li és perfecta. Un encert que Bryan Singer (nissaga “X-Men”) n’hagi estat el director.

Alguns dels moments més memorables de Queen. La pel·li es basa en 6-7 grans moments del grup. Per exemple, quan Queen vol que “Bohemian Rhapsody” sigui el single de promoció (i el productor s’hi nega perquè la cançó dura 6 minuts, massa llarga per punxar-la a les ràdios).  També veiem quan Freddie comunica als membres del grup que té SIDA. O com sorgeix el mític inici de “We will rock you” (2 cops de peu i un aplaudiment).

Fantàstic actor: Impressionant Rami Malek fent de Freddie Mercury. Ho clava.

No tot el que surt a la pel·li és real: Algunes de les informacions de la pel·li no són correctes. Freddie Mercury, per exemple, comunica que té SIDA al grup uns dies abans del mític concert de “Live Aid” (1985). En realitat, el cantant no descobreix que té la malaltia fins el 1987.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply